Μπάγερν Μονάχου: Χάνει το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ ο Μίλερ, επιστρέφουν Κίμιχ και Κομάν

Μπάγερν Μονάχου: Χάνει το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ ο Μίλερ, επιστρέφουν Κίμιχ και Κομάν

«Πλήγμα» για την Μπάγερν Μονάχου εν όψει «Klassiker» μιας και ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τόμας Μίλερ. Επιστρέφουν Κίμιχ και Κομάν.

Με μια πολύ σοβαρή απουσία αναμένεται να παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός των Βαυαρών, Τζούλιαν Νάγκελσμαν επιβεβαίωσε πως ο Τόμας Μίλερ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους «Βεστφαλούς».

Από την άλλη τόσο ο Τζόσουα Κίμιχ όσο και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν επιστρέφουν με τον Γερμανό μέσο να είναι πλέον αρνητικός στον Covid -19, ενώ ο Γάλλος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε στον μηρό.

«Και οι δύο είναι αρνητικοί αλλά ο Τόμας έχει ακόμα κάποια συμπτώματα και δεν θα είναι στην ομάδα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να είναι μαζί μας. Δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Τζος δεν αισθάνεται τίποτα. Θα περιμένουμε την τελευταία προπόνηση και θα δούμε. Υποθέτω ότι θα είναι μαζί μας.

Ο Κόμαν είναι υγιής, πέρασε όλα τα τεστ και προπονείται κανονικά. Δεν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, όμως σίγουρα μπορεί να έρθει από τον πάγκο. Είναι έτοιμος για 30 με 40 λεπτά συμμετοχής», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου ενόψει του «Klassiker» ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ