Πλήγμα με Νόιερ στην Μπάγερν

Πλήγμα με Νόιερ στην Μπάγερν

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Μάνουελ Νόιερ για την αναμέτρηση του Champions League, απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν (12/10).

Ακόμη μία απώλεια μετράει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενόψει της αυριανής (12/10) αναμέτρησης της Μπάγερν με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, για την 4η αγωνιστική του Champions League. Ο Μάνουελ Νόιερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, δεν συμμετείχε στη σημερινή (11/10) τελευταία προπόνηση των Βαυαρών και τέθηκε εκτός μάχης, με τον Σβεν Ούλριχ να προορίζεται για τη θέση του.

Διαβάστε επίσης: Θα γίνει πόλεμος: Στα όπλα NOVA και COSMOTE για τα δικαιώματα σε Euroleague και Champions League- Τι συμβαίνει με την «πειρατεία»

Οι Βαυαροί θα στερηθούν επίσης των υπηρεσιών των τραυματιών Ματάις Ντε Λιχτ, Σερζ Γκνάμπρι, του Αλφόνσο Ντέιβις που δεν έχει συνέλθει ακόμη, μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ, αλλά και του Τζαμάλ Μουσιάλα, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Τόμας Μίλερ, που λόγω covid είχε απουσιάσει από τα δύο τελευταία ματς των πρωταθλητών Γερμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ