Bundesliga : Νίκες για Λεβερκούζεν και Στουργκάρδη, αποχαιρετούν Κολονία και Αμβούργο

Bundesliga : Νίκες για Λεβερκούζεν και Στουργκάρδη, αποχαιρετούν Κολονία και Αμβούργο

Τρομερή εμφάνιση από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν που υπέταξε την Άιντραχτ στο παιχνίδι του «σεντονιού». Ήττες-μαχαιριές για Αμβούργο και Κολονία.

Πλεονέκτημα στην «κούρσα» για το Champions League πήρε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς επικράτησε της Άιντραχτ με 4-1, αφήνοντας την στο -5 από την τέταρτη θέση. Καταδικαστικές ήττες για Αμβούργο και Κολονία. Ισοπαλία για τη Στουτγκάρδη του Δώνη.

Εμφατική νίκη πήρε η Μπάγερ Λεβερκούζεν επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι «ασπιρίνες» επιβλήθηκαν με 4-1 με τον Βόλαντ να πετυχαίνει χατ-τρικ. Το σκορ άνοιξε ο Μπραντ στο 20ο λεπτό με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Φαμπιάν στο 23, με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβερκούζεν «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Βόλαντ να σκοράρει τρις (71′, 77′, 88′), δίνοντας μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα του για έξοδο στο Champions League.

Όπως όλα δείχνουν Κολονία και Αμβούργο θα είναι οι δυο ομάδες που θα αποχαιρετήσουν τη Bundesliga. Οι «τράγοι» αν και προηγήθηκαν στην έδρα της Χέρτα με τον Μπιτενκουρ στο 29ο λεπτο, δεν κατάφεραν να αντέξουν μέχρι το τέλος καθώς ο Σέλκε ήταν σε φοβερή μέρα και με δυο προσωπικά γκολ (49′ και 53′) εξανέμισε τις ελπίδες της ομάδας του Ρούτενμπεκ.

Το Αμβούργο από την άλλη δε κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει τη Χόφενχαϊμ με το τελικό 2-0 να κολακεύει την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Το σκορ άνοιξε ο Γκνάμπι στο 18ο λεπτό με τον Ζαλάι να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 27′.

Τέλος, στο πιο αδιάφορο παιχνίδι της ημέρας Στουρκάρδη και Αννόβερο αναδείχθηκαν ισόπαλες, με το τελικό 1-1 να αφήνει άπαντες ικανοποιημένους. Η ομάδα του Τάσου Δώνη άνοιξε το σκορ με τον Τόμι στο 53′ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το βαθμό στο 91′ χάρις στο γκολ του Φουλκρουγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ