Σάλκε – Ντόρτμουντ 2-0

Σάλκε – Ντόρτμουντ 2-0

Σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 πήρε η Σάλκε κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ με τους Βασιλικούς Μπλε να έχουν επικρατήσει και στο ματς του πρώτου γύρου.

Το απόλυτο αφεντικό στην κοιλάδα του Ρουρ είναι για φέτος η Σάλκε. Οι Βασιλικοί Μπλε στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Bundesliga επικράτησαν με σκορ 2-0, ενώ τους τρεις βαθμούς είχαν πάρει και στο ματς του πρώτου γύρου.

Έτσι, η Σάλκε έφτασε τους 55 βαθμούς και είναι μόνη στη δεύτερη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, αφήνοντας τη Ντόρτμουντ στους 51 με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να έχει τους ίδιους (51).

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι οι αυτό δεν είχε να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις στο πρώτο μέρος. Μπορεί να είχε καλό ρυθμό, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε τη μεγάλη ευκαιρία.

Αυτό άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ με τον Κονοπλιάνκα στο 50′. Ωστόσο, οι παίκτες της Σάλκε δεν έμειναν εκεί. Πίεσαν ακόμη περισσότερο και κατάφεραν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα με τον Νάλντο στο 82′ με τον Βραζιλιάνο στόπερ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ