Νίκη-ανάσα για τη Λεβερκούζεν (2-0) – Πέρασε από τη Βρέμη η Λειψία (1-2)

Νίκη-ανάσα για τη Λεβερκούζεν (2-0) – Πέρασε από τη Βρέμη η Λειψία (1-2)

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν επικράτησε της Στουτγκάρδης με 2-0 και ξέφυγε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Λειψίας από την έδρα της Βέρντερ, με 2-1, με τους «Ταύρους» να σκαρφαλώνουν στη 2η θέση.

Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, η Μπάγερν Λεβερκούζεν κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου, για την 15η αγωνιστική της Bundesliga και να απομακρυνθεί από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στη Βρέμη, η Λειψία επικράτησε με 2-1 της Βέρντερ και ανέβηκε στη 2η θέση.

Η Μπόχουμ έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Άουγκσμπουργκ, με τον Κώστα Σταφυλίδη μάλιστα να έχει την ασίστ για το νικητήριο γκολ της ομάδας του, σερβίροντας μια καταπληκτική μακρινή μπαλιά στον Άντβι-Αντζέι που έκανε το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πέφτει καρφίτσα: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)

Στη Βρέμη, η Λειψία άνοιξε νωρίς το σκορ, με τον Αντρέ Σίλβα να πλασάρει ιδανικά τον Παβλένκα μετά την ωραία ατομική ενέργεια του Φόρσμπεργκ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν, με τον Γκρος στο 57′, με το σουτ του να αλλάζει ελαφρώς πορεία στον Ορμπάν και να καταλήγει στα δίχτυα. Εν τέλει οι «Ταύροι» βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Σλάγκερ, στο 70ο λεπτό.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Πίπερ (80′ Νίκλας Σμιντ), Σταρκ, Φριντλ, Βάιζερ, Ρομάνο Σμιντ (86′ Μπουρκ), Γκρος (71′ Ραπ), Μπίτενκουρτ (71′ Στάγκε), Γιουνγκ (86′ Ντίνκσι), Φούλκρουγκ, Ντουκς

ΛΕΙΨΙΑ: Μπλάσβιτς, Χένριχς, Όρμπαν, Γκβαρντιόλ, Ράουμ, Σλάγκερ, Χαϊνταρά (77′ Καμπλ), Σομποζλάι (83′ Χάλστενμπεργκ), Ενκουνκού, Φόρσμπεργκ (72′ Όλμο), Σίλβα (83′ Πόουλσεν)

Τα αποτελέσματα:

Άουγκσμουργκ – Μπόχουμ 0-1
Μπάγερν Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-0
Χέρτα Βερολίνου – Κολωνία 2-0
Χοφενχάιμ – Βόλφσμπουργκ 1-2
Βέρντερ Βρέμης – Λειψία 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ