Κοιτάει την περίπτωση του Παυλίδη η Χέρτα

Κοιτάει την περίπτωση του Παυλίδη η Χέρτα

Έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Χέρτα Βερολίνου για τον Βαγγέλη Παυλίδη ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Βαγγέλης Παυλίδης παρόλο που υπήρχαν προτάσεις από ομάδες δεν έφυγε από την ΑΖ καθώς η τιμή που είχε ορίσει για τον παίκτη ο σύλλογος ήταν μεγαλύτερο των 15 εκατ. κάτι το οποίο δεν βοήθησε πολύ στο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του.

Ωστόσο πριν ένα μήνα ο Ολλανδικός σύλλογος έκανε αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Έλληνα διεθνή, με στόχο την ευκολότερη και πιο κερδοφόρα πώλησή του.

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή ιστορία με τον Μουνίρ – Έκανε… χαμό στη FIFA και τελικά έμεινε εκτός Μουντιάλ

Το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρον για τον Παυλίδη έχει δείξει η Χέρτα, η οποία θέλει να ενισχυθεί ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου με σκοπό να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας σαν προτεραιότητα την αιχμή της επίθεσης καθώς οι Κανγκά και Ζέλκε δεν έχουν αποδώσει τα δέοντα.

Η ομάδα της Γερμανικής πρωτεύουσας μέσω του τεχνικού διευθυντή Φρεντι Μπόμπις, έχει ενημερώσει και για το ενδιαφέρον του συλλόγου ενώ παράλληλα έχει ενημερωθεί για τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΖ για την πώληση του παίκτη.

Για τη Χέρτα το οικονομικό, δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα, ωστόσο υπάρχει πλάνο για να γίνει ενίσχυση και σε άλλες θέσεις στο ρόστερ γεγονός που ίσως δεν της επιτρέψει να κάνει τόσο μεγάλο άνοιγμα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Παυλίδης αρέσει στον Γερμανικό σύλλογο και μοιάζει η ιδανική λύση ώστε να λυθεί το πρόβλημα στην επίθεση. Η προσπάθεια για την απόκτηση του όπως όλα δείχνουν θα γίνει και δεν πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο σίγουρα θα γίνει το καλοκαίρι εφόσον η Χέρτα παραμείνει στην κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ