Προτάθηκε σε ομάδα έκπληξη ο Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Προτάθηκε σε ομάδα έκπληξη ο Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει βρει ακόμα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως προτάθηκε σε ομάδα έκπληξη της Γερμανίας.

Έπειτα από το… επεισοδιακό διαζύγιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει δίχως ομάδα και πλέον μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήρθε η στιγμή για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πολλά δημοσιεύματα από τις προηγούμενες μέρες ανέφεραν πως ο Πορτογάλος θα συνεχίσει στην Αλ Νασρ, ωστόσο από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο είτε από τον ίδιο, είτε από τον ομάδα, τα πάντα όσον αφορά το μέλλον του παραμένουν ανοιχτά.

Πάντως ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να βάλει «φωτιά», καθώς αναφέρει ότι ο πολύπειρος επιθετικός έχει προταθεί στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο CEO των «αετών», Άλεξ Χέλμαν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Προτάθηκε σε εμάς».

Μάλιστα για την εν λόγω υπόθεση αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Άιντραχτ, Φίλιπ Χόλτσερ, που ανέφερε με τη σειρά του ότι: «Έχω την εντύπωση ότι προτάθηκε σε όλες τις ομάδες του Champions League…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ