Νάγκελσμαν: «Χρειαζόμαστε τερματοφύλακα»

Νάγκελσμαν: «Χρειαζόμαστε τερματοφύλακα»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν παραδέχτηκε ότι η Μπάγερν πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

H Μπάγερν αποφάσισε να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του Μανουέλ Νόιερ, ο οποίος θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν μετά από ένα ατύχημα στο σκι που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί πόδι.

Αρχικά, ο γερμανικός σύλλογος φαινόταν προσανατολισμένος να επικεντρωθεί στον Σβεν Ούλραϊχ, τον 34χρονο αναπληρωματικό που βρίσκεται στην ομάδα της Βαυαρίας από το 2015 -με εξαίρεση τη σεζόν 2020-21 όταν πήγε στο Αμβούργο-, αλλά στη συνέχεια φαίνεται να άλλαξαν τα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορική επίδοση του Ολυμπιακού στην Euroleague (vids)

Στοχεύοντας στην κατάκτηση του «τρεμπλ», αποφάσισε να ψάξει στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, όπως επιβεβαίωσε και ο τεχνικός των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της χειμερινής προετοιμασίας στη Ντόχα του Κατάρ:

«Η ομάδα ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Είναι δύσκολο, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά το προσπαθούμε. Εκτός από τον Ούλραϊχ χρειαζόμαστε μια ακόμη λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια», τόνισε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η Μπάγερν επικεντρώνει την προσπάθεια της για την απόκτηση του τερματοφύλακα της εθνικής Ελβετίας και της Γκλάντμπαχ, Γιαν Ζόμερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ