Κολωνία – Βέρντερ Βρέμης 7-1: Την διέσυρε…

Κολωνία – Βέρντερ Βρέμης 7-1: Την διέσυρε…

Σαρωτική η Κολωνία στην επανέναρξη της Bundesliga διέλυσε με 7-1 τη Βέρντερ Βρέμης, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μεταμορφωμένη επέστρεψε στην Bundesliga από τη διακοπή η Κολωνία που διέλυσε με 7-1 τη Βέρντερ Βρέμης και την πλησίασε στον πόντο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο πρώτο μέρος όπου ουσιαστικά κρίθηκαν τα πάντα. Από αντεπίθεση στο 9′ ο Μάινα έκανε το 1-0, με τον Τίγκες να γράφει το 2-0 με ωραία τελείωμα στο 16′ και ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 3-0 πέντε λεπτά αργότερα με απίθανο σουτ από το κέντρο.

Διαβάστε επίσης: Η Κυριακή μετά το 9-2 του Μίτσελ στον Γιοβάνοβιτς

Ο Σκίρι στο 30′ έκανε το 4-0 για την Κολωνία και στο 36′ ο Χουσεΐνμπασιτς το 5-0, για να μειώσει σε 5-1 στο 39′ ο Φούλκρουγκ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κολωνία πέτυχε ακόμη δύο γκολ, ισοπεδώνοντας τη Βέρντερ. Ο Σκίρι στο 54′ έκανε το 6-1 με ψαλιδάκι και ο Φριντλ με αυτογκόλ στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

Κολωνία: Σβάμπε, Σμιτς, Χούμπερς, Σάμποτ, Χέκτορ, Σκίρι (67′ Λεμπέρλ), Μάρτελ, Μάινα (81′ Ντίελ), Χουσεΐνμπασιτς (59′ Όλεσεν), Κάιντς (59′ Λιούμπισιτς), Τίγκες (59′ Ζέλκε)

Βέρντερ Βρέμης: Παβλένκα, Βελίκοβιτς, Σταρκ (60′ Πίπερ), Φριντλ, Βάιζερ, Μπιτενκούρτ (64′ Στάγκε), Γκρος (46′ Σμιντ), Γκρουέβ, Γιουνγκ (86′ Μπουχάναν), Φούλκρουγκ, Ντουκς (46′ Ντίνκσι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ