Μπέλιγχαμ, the decision!

Μπέλιγχαμ, the decision!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φέρεται να επέλεξε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσπαθεί να πείσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να ανανεώσει το συμβόλαιό του, προσφέροντάς του διπλάσιες αποδοχές, αλλά σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Star», «κατά πάσα πιθανότητα η προσπάθεια αυτή δεν θα είναι αρκετή».

Όπως επισημαίνει, η Λίβερπουλ βρίσκεται στα…ίχνη του παίκτη, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ηγείται της σειράς των μνηστήρων, έτοιμη να επενδύσει 150 εκατομμύρια λίρες για τον πρώην παίκτη της Μπέλιγχαμ.

Διαβάστε επίσης: Η «πράσινη» κατηφόρα έχει εξήγηση…

Ο 19χρονος Μπέλιγχαμ πάντως είχε ήδη εκφράσει την προτίμησή του για τους «Πολίτες», εξαιτίας της φιλίας του με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά και το στυλ παιχνιδιού του Πεπ Γκουαρδιόλα, που θεωρεί ιδανικό για την ενίσχυση των δικών του χαρακτηριστικών.

Να σημειωθεί ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι επικεφαλής της λίστας με τους 100 παίκτες παγκοσμίως με την κορυφαία εκτιμώμενη μεταγραφική αξία, σύμφωνα με την νέα έρευνα του CIES, Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ.

Όπως αναφέρεται η Ντόρτμουντ, θα μπορούσε ενδεχομένως να κερδίσει έως και 208,2 εκατομμύρια ευρώ με τη μεταγραφή του 19χρονου Άγγλους. Με το συμβόλαιο του Μπέλιγχαμ να λήγει τον Ιούνιο του 2025, αυτή είναι πιθανώς η μεταγραφική περίοδος κατά την οποία οι Γερμανοί θα μπορούσαν να έχουν το μεγαλύτερο κέρδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ