Χαμός με Νόιερ στην Μπάγερν: «Είμαστε απογοητευμένοι μαζί του…»

Χαμός με Νόιερ στην Μπάγερν: «Είμαστε απογοητευμένοι μαζί του…»

Την έντονη αντίδραση των ανθρώπων της Μπάγερν Μονάχου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μάνουελ Νόιερ.

Στα… μαχαίρια Μπάγερν Μονάχου και Μάνουελ Νόιερ!

Ο 36χρονος αντέδρασε δημόσια για την απόλυση του Φίλιπ Ταπάλοβιτς, με τους ανθρώπους των Βαυαρών να εκφράζουν την απογοήτευσή τους.

Διαβάστε επίσης: Και άλλη ομάδα στο… κόλπο για Ίσκο

Ο… πόλεμος μεταξύ της Μπάγερν και του Νόιερ καλά κρατεί, με τον πρόεδρο της ομάδας, Χέρμπερτ Χάινερ να επιχειρεί να σβήσει τη φωτιά.

«Υποστηρίζω 100 τις εκατό τους Καν και Σαλιχάμιτζιτς, είναι ακατανόητο το γεγονός ότι πήγε κατευθείαν να τοποθετηθεί δημόσια και δεν στράφηκε σε εμάς. Έχει μεγάλη ευθύνη σαν αρχηγός αλλά έβαλε τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από την ομάδα, με όλο τον σεβασμό που έχω σε εκείνον, η ομάδα είναι πάνω από όλα και είμαστε δυσαρεστημένοι με την προσέγγιση του.Θα έπρεπε μετά από τόσα πολλά χρόνια στον σύλλογο να έχει το θάρρος να έρθει και να μιλήσει με εμάς και όχι να απευθυνθεί στα media».

Για τα όσα ακολουθούν υποστήριξε:

«Θα καθίσουμε μαζί , θα συζητήσουμε επαγγελματικά και θα τα βρούμε, είναι ένας παγκόσμιας κλάσης τερματοφύλακας και είναι μαζί μας για πάνω από μια δεκαετία , το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, να είναι καλά και στην συνέχεια θα δούμε και τα υπόλοιπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ