Και άλλη ομάδα στο… κόλπο για Ίσκο

Και άλλη ομάδα στο… κόλπο για Ίσκο

Πολλές οι μεταγραφικές σειρήνες για τον Ίσκο, που φέρεται να έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό.

Ενα σπουδαίο όνομα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα. Ο λόγος φυσικά για τον Ίσκο. Σύμφωνα με δημοσίευμα-βόμβα από την Ισπανία, ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε στον Ολυμπιακό τον 30χρονο ποδοσφαιριστή που κυκλοφορεί στην αγορά των ελευθέρων.

Η μετακίνηση του Ίσκο στην Ουνιόν Βερολίνου ναυάγησε οριστικά, με τον έμπειρο άσο να αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική του περιπέτεια. Κάπως έτσι, προέκυψε και η περίπτωση της Ρόμα.

Όπως αναφέρει το «Calciomercato», ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης (353 ματς, 53 γκολ και 57 ασίστ) έχει προταθεί στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, η οποία έχει βγει στην αγορά για έναν δημιουργικό ποδοσφαιριστή. Ο Ζανιόλο έχει πάρει τον… δρόμο για την Κωνσταντινούπολη και τη Γαλατασαράι και ο Ίσκο δεν αποκλείεται να είναι ο αντικαταστάτης του στους «Τζιαλορόσι».

Αξίζει να σημειωθεί, πως εκτός από τον Ολυμπιακό και τη Ρόμα, ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης έχει προταθεί και στην Εβερτον. Μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση, με τον Ίσκο να «ξεσκονίζει» τους πιθανούς προορισμούς για τη συνέχεια της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ