Ντόρτμουντ – Χέρτα 4-1: Διέλυσε του Βερολινέζους και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή

Ντόρτμουντ – Χέρτα 4-1: Διέλυσε του Βερολινέζους και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε άνετα της Χέρτα με σκορ 4-1, πιάνοντας έτσι Μπάγερν Μονάχου και Ουνιόν στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Φωτιά» στην κορυφή της Bundesliga έβαλε η Μπορούσια Ντόρτμουντ η οποία και επιβλήθηκε άνετα της Χέρτα Βερολίνου στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθήματος.

Οι Βεστφαλοί μετά τη νίκη τους αυτή ανέβηκαν στους 43 βαθμούς και πλέον υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της λίγκας μαζί με την Μπάγερν Μονάχου αλλά και την Ουνιόν Βερολίνου, και πλέον όλα είναι ανοιχτά για την υπόθεση τίτλος.

Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς σκόραραν από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο και δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στη Χέρτα. Το σκορ άνοιξε ο Αντεγέμι στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μάλεν να βρίσκει στον δρόμο προς τα δίχτυα για το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα. Σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Οι Βερολινέζοι μείωσαν σε 2-1 με τον Τουσάρ στο 47′, όμως η Ντόρτμουντ είχε άλλα δύο γκολ. Αρχικά με τον Ρόις στο 76′ και με τον Μπραντ στις καθυστερήσεις του αγώνα για το τελικό 4-1.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Χούμελς, Ριέρσον, Σλότερμπεκ, Βολφ, Τσαν, Ρόις (87’ Ζίλε), Αντεγέμι (35’ Mπινό Γκίτενς), Εζτσάν (66’ Μπέλινγκχαμ), Μπραντ, Μάλεν (68’ Αλέ)

ΧΕΡΤΑ: Κρίστενσεν, Ουρέμοβιτς, Κεμπφ, Πλάτενχαρντ, Τσιγκερτσί (78’ Μπόατενγκ), Ντάρνταϊ, Σερντάρ (68’ Μπούτιους), Τουσάρ, Νιντερλέχνερ, Ρίχτερ, Ενγκανκάμ (68’ Σερχάντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ