Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης 2-0: Επιστροφή στις νίκες πριν τη Νάπολι

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης 2-0: Επιστροφή στις νίκες πριν τη Νάπολι

Με το μυαλό στη Νάπολι, η Άιντραχτ νίκησε με 2-0 τη Βέρντερ και εδραιώθηκε στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη «βαριά» ήττα από την Κολωνία, επικρατώντας στην έδρα της με 2-0 της Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Τρία 24ωρα πριν την πρώτη μάχη στα νοκ άουτ του Champions League με τη Νάπολι, η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ εκμεταλλεύτηκε τη δυνατή έδρα της και με το «τρίποντο» που πήρε παρέμεινε «ζωντανή» στη μάχη για την τετράδα και την έξοδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της ερχόμενης περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 81-65: Πότε; Ποτέ ξανά

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με το γκολ του Κόλο Μουανί, με το οποίο έγινε το 2-0. Η Βέρντερ προσπάθησε ν΄ αντιδράσει, αλλά δεν ήταν απειλητική και παρά την ήττα της παραμένει (προς το παρόν) σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τούτα, Γιάκιτς, Εντικά, Κνάουφ, Καμάντα, Σο, Μαξ (73′ Λεντς), Λίντστρεμ (87′ Αλιντού), Γκέτσε (87′ Αλάριο), Κόλο Μουανί (68′ Μπορέ)

Βέρντερ Βρέμης: Παβλένκα, Σταρκ (73′ Πίπερ), Βελίκοβιτς, Φριντλ, Γκρουέβ, Ρομάνο Σμιντ (85′ Ντίνκτσι), Γιουνγκ (67′ Μπουχάναν), Νίκλας Σμιντ, Στάγκε (67′ Φίλιπ), Ντουκς, Φούλκρουγκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ