Χρυσό… κλουβί ετοιμάζει η Ντόρτμουντ για Μπέλιγχαμ

Χρυσό… κλουβί ετοιμάζει η Ντόρτμουντ για Μπέλιγχαμ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, ετοιμάζεται να απλώσει χαλί εκατομμυρίων και να δέσει τον Μπέλιγχαμ με τεράστια ρήτρα. Νούμερα που ζαλίζουν αποκαλύπτει η Bild.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι μια επένδυση της Ντόρτμουντ που έχει βγει και με το παραπάνω για τον γερμανικό σύλλογο. Όταν έκανε το ταξίδι από τον Μπέρμιγχαμ, στο Ντόρτμουντ το 2020 ήταν ένας πολλά υποσχόμενος έφηβος 16 ετών.

Πλέον και μόλις τρία χρόνια μετά, είναι ηγέτης της Ντόρτμουντ και θεωρείται ο παίκτης πάνω στον οποίο θα χτιστεί η Εθνική Αγγλίας την επόμενη δεκαετία.

Διαβάστε επίσης: «Βατερλό» στην πρεμιέρα της Εθνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια (pics)

Η χρηματιστηριακή αξία του ήδη ανέρχεται στα 110 εκατ. ευρώ και το όνομά του έχει αρχίσει να παίζει δυνατά για ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο σύμφωνα με τη γερμανική Bild, η Ντόρτμουντ φαίνεται διατεθειμένη να κινηθεί έγκαιρα και να πείσει τον νεαρό Άγγλο να συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα για πολλά ακόμα χρόνια.

Για να το πετύχει αυτό φαίνεται έτοιμη να στρώσει ένα χαλί εκατομμυρίων και να κάνει τον Μπέλιγχαμ τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο παίκτης αν βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο θα λάβει ετησίων 15 εκατ. ευρώ, ενώ η ρήτρα για όποιον ενδιαφέρεται θα ανέρχεται στα 150 εκατ ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ