Τρια «κανόνια» στο στόχαστρο της Μπάγερν

Τρια «κανόνια» στο στόχαστρο της Μπάγερν

Ο Τόμας Τούχελ μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμα μήνα στην Μπάγερν, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει για τους Βαυαρούς με άξονα τον καθαρό επιθετικό.

Η χρονιά της Μπάγερν Μονάχου είναι… περίεργη. Στο Champions League για την ώρα έχει μια μεγάλη πρόκριση επί της Παρί και βρίσκεται ήδη στους 8 της διοργάνωσης. Αλλά στην Bundesliga οι Βαυαροί ζορίζονται πολύ φέτος και δεν κάνουν τον… καθιερωμένο τους υγιεινό περίπατο.

Αυτό θορύβησε την ηγεσία της ομάδας και για αυτό ο Τούχελ βρίσκεται ήδη στο Μοναχο μεσούσης της σεζόν, με τον Νάγκελσμαν να αποτελεί παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πράξη 6η

Η έλευση του έμπειρου Γερμανού τεχνικού, που φέρει ακόμα την λάμψη της κατάκτησης του Champions League με την Τσέλσι το 2021, αποτελεί εχέγγυο επαγγελματισμού και καλής δουλειάς στις προπονήσεις και αναμένεται να πλαισιωθεί και από μεταγραφές.

Πρόβλημα για τους Βαυαρούς έχει διαπιστωθεί στο «9» καθώς πέραν του Τσούπο Μοτίνγκ που κάνει μια ανέλπιστα αποτελεσματική σεζόν, δεν υπάρχει καθαρός στράικερ, μιας και οι Μανέ, Σανέ και Γκνάμπρι είναι εξαιρετικοί αλλά αποδίδουν καλύτερα ως περιφερειακοί επιθετικοί λόγω σωματοδομής και προσόντων.

Όπως αναφέρει λοιπόν η γερμανική ιστοσελίδα SPORT 1, τρία από τα μεγαλύτερα κανόνια της Ευρώπης φέτος, είναι στο στόχαστρο της Μπαγερν.

Αρχικά το ρεπορτάζ αναφέρει τον Κόλο Μουανί της Άιντραχτ (16γκολ, 14 ασίστ σε 25 συμμετοχές), με την Μπάγερν πάντα να αποκτά ότι καλό υπάρχει στην Bundesliga, ενώ αναφέρονται και άλλα δύο βαριά χαρτιά.

Πρόκειται για τον Χάρι Κέιν (23 γκολ σε 39 συμμετοχές) που έχει μια εξαιρετική σεζόν στην προβληματική ωστόσο Τότεναμ και το μπόμπερ της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν (25 γκολ σε 29 συμμετοχές) που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί μετά από δεκαετίες στην κατάκτηση της Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ