Ο Παβάρ αφιέρωσε την νίκη στο ντέρμπι στον Νάγκελσμαν

Ο Παβάρ αφιέρωσε την νίκη στο ντέρμπι στον Νάγκελσμαν

Ο Παβάρ, μετά την εύκολη νίκη απένατι στη Ντόρτμουντ στο ντέρμπι, αφιέρωσε αυτή την επικράτηση στον μέχρι πρόσφατα τεχνικό των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Γάλλος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Μπενζαμέν Παβάρ αφιέρωσε την σπουδαία επικράτηση της ομάδας του στο Klassiker, απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, εκεί οπού οι «Βαυαροί» νίκησαν 4-2 και πέρασαν πρώτοι στην Bundesliga.

Ο 27χρονος αμυντικός, που αγωνίζεται και ως δεξί στόπερ σε τριάδα και ως δεξί μπακ, ήταν βασικός κόντρα στην Μπορούσια και μετά τη λήξη του αγώνα επέλεξε να προβεί σε μία ξεχωριστή αφιέρωση.

Διαβάστε επίσης: Μόνο τον Ολυμπιακό έχει νικήσει φέτος ο Άρης…

Πριν λίγες μέρες ήρθε η ξαφνική απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, από τον πάγκο των πρωταθλητών Γερμανίας και ο Παβάρ που επί ημερών του καθιερώθηκε ως βασικό στέλεχος της ομάδας, δεν παρέληψε να στηρίξει τον πρώην τεχνικό του, αφιερώνοντας του τη νίκη.

Σε ένα ματς, ιδιαίτερο μιας και ο νέος τεχνικός της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, έκανε το ντεμπούτο του στον «βαυαρικό» πάγκο κόντρα στην πρώην ομάδα του, η δήλωση του Παβάρ είχε ξεχωριστή σημασία.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ημασταν έκπληκτοι που ο προπονητής απολύθηκε, με τους δύο βοηθούς του. Το μάθαμε όταν ήμασταν με τις εθνικές ομάδες. Τους αφιερώνω αυτήν την νίκη, γιατί έχουμε κάνει πολύ δρόμο μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ