Ρόις: Ο πιστός στρατηγός δεν νοιάζεται για τα χρήματα

Ρόις: Ο πιστός στρατηγός δεν νοιάζεται για τα χρήματα

Ο Μάρκο Ρόις παραμένει πιστός στην Ντόρτμουντ και μειώνει το μισθό του στο μισό, για να αγωνίζεται στο «Βεστφάλεν» ως το 2024.

Στις μέρες μας υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κάνουν μεταγραφές 100+ εκατομμυρίων με μισθούς πάνω από 20 εκατ. το χρόνο, υπάρχει και ο Μάρκο Ρόις.

Ο πιστός στρατηγός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να εγκαταλείψει, σαν όλους τους προηγούμενους συμπαίκτες του την τελευταία δεκαετία, την ομάδα της καρδιάς του και είναι διατεθειμένος να μειώσει τον μισθό του στο μισό για να μπορέσει να παραμείνει στο «Βεστφάλεν».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: «Σκανδαλώδης η αλλαγή διαιτητών, είναι φανερό ποιοι δεν θέλουν ξένους»!

Ο σπουδαίος Γερμανός μεσοεπιθετικός, για να ανανεώσει μέχρι το 2024, προτίθεται να πάρει σχεδόν το 50% των χρημάτων που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στην Μπορούσια (από 12εκατ. να μειωθεί σε 7εκατ. ο μισθός του) και δείχνει σε όλους πως η αγάπη για τον σύλλογο που τον έχει κάνει αυτό που είναι σήμερα, είναι πάνω από όλα.

Ανά διαστήματα, όπως και για τους υπόλοιπους αστέρες της ομάδας από την Κοιλάδα του Ρουρ, έχουν έρθει προτάσεις και για τον Ρόις, αυτός όμως πάντα τις απέρριπτε, με τελευταία πρόταση να έρχεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Τεν Χαγκ να μιλά προσωπικά στον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό για να τον φέρει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ρόις φέτος μετρά σε 24 συμμετοχές, 8 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά στην καριέρα του στην Μπορούσια έχει αγωνιστεί σε 380 αγώνες με 161 γκολ και 120 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ