Επίθεση του προέδρου της Μπάγερν στον Τσάβι – Στο επίκεντρο ο Κίμιχ (pic)

Επίθεση του προέδρου της Μπάγερν στον Τσάβι – Στο επίκεντρο ο Κίμιχ (pic)

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Έμπερτ Χάινερ ξέσπασε με δηλώσεις του κατά του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι για το έντονο ενδιαφέρον προς τον Κίμιχ.

«Μήλο της έριδος» έχει γίνει ο Τζόσουα Κίμιχ, για τον οποίο έσπασε έντονη διαμάχη ανάμεσα στον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου και τον Τσάβι.

Ο Έμπερτ Χάινερ που βρίσκεται στο τιμόνι των «Βαυαρών» από το 2019, μίλησε για το ανοικτό ενδιαφέρον που έχει εκφράσει ο Τσάβι για τον Κίμιχ, προκειμένου να καταφέρει να τον ντύσει στα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδας: Οι «διεθνείς εσωτερικού», το 50% της δουλειάς και ο πραγματικός στόχος

Σε συνέντευξη στο Sky Sports ο ηγέτης της Μπάγερν δήλωσε: «Αρχικά ο Τσάβι ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης και έχω μεγάλο σεβασμό για την Μπαρτσελόνα».

Στη συνέχεια όμως σχολίασε και το ενδιαφέρον των «Μπλαουγκράνα» για τον Γερμανό αμυντικό μέσο, λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί (η Μπαρτσελόνα) «φλερτάρουν» τόσο ανοιχτά και επιθετικά με τον παίκτη μας. Ο Τζόσουα Κίμιχ είναι απόλυτα ένας ακρογωνιαίος λίθος για εμάς».

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες φαίνεται πως έχει ξεκινήσει από την απομάκρυνση του Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, με τον Πολωνό επιθετικό να σχολιάζει για ο θέμα: «Γιατί ο Τσάβι πιέζει για τον Κίμιχ; Ένας τέτοιος παίκτης είναι πόθος για κάθε προπονητή. Αυτό δεν είναι μυστικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ