«Πόρτα» της Μπάγερν σε Μπαρτσελόνα για Κίμιχ – Τι αντιπρότειναν οι Βαυαροί

«Πόρτα» της Μπάγερν σε Μπαρτσελόνα για Κίμιχ – Τι αντιπρότειναν οι Βαυαροί

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αποκτήσει τον Τζόσουα Κίμιχ, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από την Μπάγερν. Ποια η αντιπρόταση των Βαυαρών και πως αντέδρασε η Μπάρτσα.

Η Μπαρτσελόνα είναι γνωστό πως ψάχνεται για να προσθέσει ποιότητα στον άξονα της μεσαίας γραμμής της και μεταξύ των εκλεκτών του Τσάβι είναι και ο Τζόσουα Κίμιχ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο παίκτης φρόντισε να μην δώσει συνέχεια στις φήμες και δήλωσε αφοσιωμένος στην ομάδα του. Όμως έρχεται και ένα δημοσίευμα της Mundo Deportivo για να πάει την ενημέρωση επί του θέματος ένα βήμα παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Το μυστικό για τον Καμπρέρα που δίνει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό

Η ισπανική εφημερίδα κάνει λόγο για προσέγγιση της Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν σχετικά με τον Κίμιχ του οποίου η χρηματιστηριακή αξία αποτιμάται στα 80 εκατομμύρια ευρώ, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2025. Ωστόσο ο γερμανικός σύλλογος αρνήθηκε κάθε συζήτηση με τους Καταλανούς.

Οι 47 συμμετοχές του Κίμιχ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και τα 18 γκολ που συνεισέφερε (7 γκολ και 11 ασίστ), τον κάνουν πολύ σημαντικό στα σχέδια του Τούχελ για την επόμενη σεζόν. Αντί αυτού η Μπάγερν πρότεινε στην Μπαρτσελόνα τον Λέον Γκορέτσκα, αλλά ο παίκτης δεν ταιριάζει στα «θέλω» του Τσάβι, με τους Καταλανούς να αποσύρονται και να εξετάζουν άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ