Μπάγερν Μονάχου: Πληρώνει την ρήτρα του Κιμ Μιν-Τζάε

Μπάγερν Μονάχου: Πληρώνει την ρήτρα του Κιμ Μιν-Τζάε

Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να πληρώσει τη ρήτρα του Κορεάτη κεντρικού αμυντικού.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται πολύ κοντά στο ολοκληρώσει την 3η μεταγραφή της στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, καθώς εμφανίζεται έτοιμη να πληρώσει στην Νάπολι την ρήτρα του Κορεάτη κεντρικού αμυντικού, Κιμ Μιν-Τζάε.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπάγερν Μονάχου θα καταβάλλει εξ’ ολοκλήρου την ρήτρα αποδέσμευσης στην Νάπολη για τον Κιμ Μιν – Τζάε, μόλις ο παίκτης ολοκληρώσει και την δεύτερη σειρά των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί.

Διαβάστε επίσης: Η κρίσιμη εβδομάδα του Ολυμπιακού: Το ραντεβού με τον «Παπ», η απόφαση του Σλούκα και ο Μίροτιτς που πλησιάζει στο λιμάνι

Έτσι, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός των «Παρτενοπέϊ», είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ιταλικό νότο για χάρη των Βαυαρών μετά από ένα χρόνο στην Serie A. Ωστόσο, σ’αυτό το διάστημα κατάφερε να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Νάπολη, καθώς βοήθησε τα μέγιστα ώστε οι «Παρτενοπέϊ» να κατακτήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια και το 3ο της ιστορίας τους.

Οι εμφανίσεις του μάλιστα, τον ανακήρυξαν ως τον κορυφαίο κεντρικό αμυντικό του πρωταθλήματος. Συνολικά, κατέγραψε 45 συμμετοχές με τη φανέλα της Νάπολη, αγωνιζόμενος περισσότερα από 3500 λεπτά, σημειώνοντας μάλιστα δύο τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ