Η κρίσιμη εβδομάδα του Ολυμπιακού: Το ραντεβού με τον «Παπ», η απόφαση του Σλούκα και ο Μίροτιτς που πλησιάζει στο λιμάνι

Η κρίσιμη εβδομάδα του Ολυμπιακού: Το ραντεβού με τον «Παπ», η απόφαση του Σλούκα και ο Μίροτιτς που πλησιάζει στο λιμάνι

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού κρίνεται μέσα στα επόμενα 24ωρα, αφού θα ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Παπανικολάου και Σλούκα, ενώ πιθανότατα να ανοίξει ο δρόμος και για τον Μίροτιτς.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε τον Σάσα Βεζένκοφ που αποφάσισε να συνεχίσει στους Σακραμέντο Κινγκς, όμως «τρέχει» τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, κλείνει τις ανοιχτές υποθέσεις και έχει μπει στην τελική ευθεία, προσπαθώντας να ολοκληρώσει τρεις σπουδαίες συμφωνίες.

Οι ερυθρόλευκοι διανύουν ίσως την κρισιμότερη εβδομάδα του μεταγραφικού τους πλάνου, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θέλει να κλείσουν θετικά οι υποθέσεις των ανανεώσεων των Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκα, αλλά και να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Βεζένκοφ, που ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από τον Νίκολα Μίροτιτς.

Η αρχή θα γίνει σήμερα, με το πρώτο ραντεβού του Παπανικολάου με τη διοίκηση (πιθανότατα με τον Γιώργο Σκινδήλια), όπου μοιάζει με τυπική υπόθεση η ανανέωση του. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση και με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για να επισημοποιήσει την παραμονή του, παρά τα όσα γράφονται στο εξωτερικό.

Μέσα στη βδομάδα, πιθανότατα και μέσα στη μέρα να έρθει και η τελική απόφαση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση με τον Μπαρτζώκα για να ξεκαθαρίσουν τον ρόλο του Έλληνα γκαρντ, που ουσιαστικά είναι και ο λόγος που δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο του συμβόλαιο.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει πολύ τον Σλούκα στο ρόστερ της νέας σεζόν, το έχει αποδείξει και με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και οι δύο άνδρες θα τα πουν και κατ’ ιδίαν, ενώ εφόσον ολοκληρωθούν αυτές οι δύο ανανεώσεις, με του «Παπ» να είναι δεδομένη σχεδόν, τότε όλο το βάρος θα πέσει στον Μίροτιτς.

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ είναι τυπικά ακόμη παίκτης της Μπαρτσελόνα, όμως είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος, αφού όπως αναφέρουν στην Ισπανία οι δύο πλευρές έχουν βρει τη «χρυσή» τομή για να «σπάσει» το συμβόλαιο του, να πάρει αποζημίωση (περίπου το 75% των χρημάτων που δικαιούνταν να πάρει τις επόμενες δύο σεζόν) και ουσιαστικά να ανοίξει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό.

Ο Μίροτιτς είναι σε συζητήσεις εδώ και καιρό με τους ερυθρόλευκους, «ψήνεται» πολύ στην ιδέα του Ολυμπιακού και της Αθήνας, ενώ οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει μια αρκετά δελεαστική πρόταση στον παίκτη που «αγγίζει» τα 5,5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά, αν δεν μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό, αν και οι πληροφορίες από την Ισπανία λένε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει την ελευθέρας στα χέρια του και ουσιαστικά θα είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή στο λιμάνι, σε μία από τις σπουδαιότερες κινήσεις των τελευταίων ετρών στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ