Αλ Νασρ: Δίνει 50 εκατομμύρια για να κάνει συμπαίκτη του Ρονάλντο τον Ντιαμπί

Αλ Νασρ: Δίνει 50 εκατομμύρια για να κάνει συμπαίκτη του Ρονάλντο τον Ντιαμπί

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για να κάνει δικό της τον Μουσά Ντιαμπί.

Μετά την απόρριψη των 45 εκατομμυρίων της Άστον Βίλα από την Λεβερκούζεν, στο «κόλπο» για την απόκτηση του Μουσά Ντιαμπί μπαίνει και η Αλ Νασρ.

Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μπρόζοβιτς φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να προσφέρει στην ομάδα του Γάλλου 50 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της.

Διαβάστε επίσης: Ποντάρισμα σε Μεντόσα & Ελ Σαλβαδόρ

Εάν τα καταφέρει θα μιλάμε για μια ακόμη τεράστια κίνηση της Σαουδικής Αραβίας, για έναν παίκτη που έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν πολλά και μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

Να υπενθυμίσουμε πως η Αλ Νασρ έχει προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών, κάτι που δεν δείχνει να ενοχλεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι συνεχίζουν τον σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 24χρονος Μουσά Ντιαμπί αγωνίζεται τέσσερα χρόνια με την φανέλα της Λεβερκούζεν, εκεί όπου είχε πάει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Τα «εκρηκτικά» του στοιχεία, ο άψογος χειρισμός της μπάλας και τα 49 γκολ και 48 ασίστ σε 172 εμφανίσεις με την Μπάγερ, είναι αυτά που προσελκύουν τις ευρωπαϊκές ομάδες ώστε να αποκτήσουν τον Ντιαμπί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ