Απογοήτευσε Μπάγερν και Τούχελ ο Μανέ

Απογοήτευσε Μπάγερν και Τούχελ ο Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ ήρθε ως μεγάλη μεταγραφή από τη Λίβερπουλ, αλλά η πρώτη του σεζόν στην Μπάγερν απογοήτευσε και προβλημάτισε τους Βαυαρούς.

Ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ και υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς επιθετικούς στον κόσμο. Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη εξαετία στους Reds όμως, θέλησε να αλλάξει περιβάλλον και ζήτησε μεταγραφή.

Η μετακίνησή του στην Μπάγερν Μονάχου και την Bundesliga, έναντι 43 εκατ. ευρώ, έμοιαζε ιδανική για να συνεχίσει ο Μανέ τις εκπληκτικές εμφανίσεις του, σε ένα πρωτάθλημα με αρκετούς κενούς χώρους που ευνοεί τους ταχείς επιθετικούς.

Διαβάστε επίσης: «Στην Ελλάδα ο Βούκσεβιτς αν δεν συνεχίσει στο ΝΒΑ»

Όμως ο Μανέ δεν κόλλησε ποτέ με τη νέα του ομάδα. Σε 38 εμφανίσεις για όλες τις διοργανώσεις (27 ως βασικός) πέτυχε 12 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ. Έχασε ματς και ρυθμό και λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο, ενώ το κλίμα βάρυνε και μετά τον χοντρό τσακωμό του με τον Λιρόι Σανέ τον οποίο γρονθοκόπησε μετά από το ματς κόντρα στη Σίτι για το Champions League.

Η κατάσταση αποτυπώνεται γλαφυρά και από τις δηλώσεις του Τόμας Τούχελ ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες», είπε ο κόουτς των Βαυαρών. «Ο ανταγωνισμός είναι εξαιρετικά υψηλός, η αρχική θέση δεν είναι εύκολη. Το ξέρει και ο παίκτης, ξέρει τη γνώμη μου και τη γνώμη του συλλόγου».

Με το συμβόλαιο του Μανέ να λήγει το καλοκαίρι το 2025 και την χρηματιστηριακή του αξία να έχει πέσει από τα 70εκατομμύρια το καλοκαίρι του 2022 στα… μόλις 25 φέτος, είναι άγνωστο αν η Μπάγερν θα δώσει στον  Σενεγαλέζο άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει την αξία του ή θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει με μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ