«Στην Ελλάδα ο Βούκσεβιτς αν δεν συνεχίσει στο ΝΒΑ»

«Στην Ελλάδα ο Βούκσεβιτς αν δεν συνεχίσει στο ΝΒΑ»

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς είναι δεδομένο πως θέλει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, όμως στην περίπτωση που αυτό δεν συμβεί τότε η περίπτωση να αγωνιστεί στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Στο νούμερο 42 του φετινού Draft οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς αποφάσισαν να επιλέξουν τον Τρίσταν Βούκσεβιτς. Ο Σέρβος (με το ελληνικό διαβατήριο) δοκιμάζεται από τους «μάγους» στο Summer League και τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποφασιστεί αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας για την προετοιμασία, ή αν θα αποχωρήσει.

Θυμίζουμε πως η Παρτίζαν διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη, ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν φαίνεται να μπορεί να του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής που είναι απαραίτητος για την εξέλιξή του και έτσι η σκέψη να δοθεί δανεικός όλο και μεγαλώνει.

Εκεί είναι που μπαίνει και η Ελλάδα στο κόλπο. Αν όπως είπαμε γυρίσει στην Ευρώπη, τότε το Περιστέρι είναι έτοιμο να κάνει το «μπαμ» και να τον αποκτήσει ως δανεικό σύμφωνα με τη «Live Sport». Ο Βασίλης Σπανούλης τον θέλει μαζί του και από την στιγμή που ο πατέρας του, Ντούσαν Βούκσεβιτς, είναι συνεργάτης του «Kill Bill» τότε οι πιθανότητες αυξάνονται.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός Σέρβος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μετακόμισε στη Ρέαλ Μαδρίτης, πριν καταλήξει στην Παρτίζαν. Στο φετινό Summer League αριθμεί 11,8 πόντους (38,5% στα σουτ, 23,5% στα τρίποντα), 6,5 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ