Μάνατζερ Μανέ: «Η διοίκηση της Μπάγερν είπε στον Τούχελ να μην τον χρησιμοποιεί»

Μάνατζερ Μανέ: «Η διοίκηση της Μπάγερν είπε στον Τούχελ να μην τον χρησιμοποιεί»

Ο μάνατζερ του Σαντιό Μανέ μίλησε για το περιστατικό με την Λερόι Σανέ στην Μπάγερν, κατηγορώντας την διοίκηση των Βαυαρών ότι έδωσαν οδηγίες στον Τούχελ.

Ο μάνατζερ του Σαντιό Μανέ, Μπακαρί Σισέ, μίλησε για την φερόμενη ρατσιστική συμπεριφορά που δέχτηκε ο πελάτης του από τον Λερόι Σανέ στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός είχε γρονθοκοπήσει τον πρώην συμπαίκτη του, έπειτα από την ήττα των Βαυαρών από την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η νέα μεταγραφή του Μπαρτζώκα

Ο ατζέντης του Μανέ αρχικά μίλησε για την διαφορά των δύο χαρακτήρων (Μανέ-Σανέ), αλλά και για την συμπεριφορά της Μπάγερν προς τον πελάτη του, με την διοίκηση να εισηγείται την μη χρησιμοποίηση του 31χρονου από τον Τόμας Τούχελ.

Aναλυτικά όσα αποκάλυψε στο Radio Monte Carlo:

«Όλοι όσοι ξέρουν από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, γνωρίζουν ότι ο Σανέ είναι ένας τύπος που συμπεριφέρεται πολύ περιφρονητικά. Ο Σαντιό είναι πολύ ήρεμος, και αυτό το έχει δείξει όπου έχει αγωνιστεί. Ο Σανέ υπερέβη τα όρια.

Πολλά ψέματα έχουν ειπωθεί για όσα συνέβησαν. Πολλές «βρωμιές» γράφτηκαν από τον γερμανικό Tύπο. Πήραν τη θέση του Σανέ έναντι του Σαντιό. Είπαν ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 χιλιάδων ευρώ, το οποίο είναι ψέμα. Στα έγγραφα είδαμε ότι θα γινόταν παρακράτηση αυτού του ποσού. Ήταν 50 χιλιάδες ευρώ όμως. Γιατί δεν μιλήσατε για όλα αυτά νωρίτερα»

Έπειτα, ο συμπατριώτης του 31χρονου ρωτήθηκε αν ο Σανέ φέρθηκε ρατσιστικά στον πελάτη του:

«Ναι, πράγματι. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Γι’ αυτό λέω ότι υπήρξε αχαριστία από μεριάς της Μπάγερν. Είναι τρελό»!

Ενώ πρόσθεσε: «Ο Σανέ αρνήθηκε αυτές τις κατηγορίες. Μετά η Μπάγερν τιμώρησε τον Σαντιό με μία αγωνιστική. Δεδομένης όμως της σοβαρότητας του προβλήματος, αν ο Σαντιό είχε κάνει λάθος, θα του είχε επιβληθεί μεγαλύτερη τιμωρία. Αν το χρώμα του δέρματος του Μανέ ενόχλησε τον Σανέ, τότε ενόχλησε και τους ηγέτες της Μπάγερν Μονάχου».

Ο Σισέ έκλεισε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στην επιρροή που ασκήθηκε από τη διοίκηση των πρωταθλητών Γερμανίας στον Τόμας Τούχελ αναφορικά με την αξιοποίηση του Μανέ στον αγωνιστικό χώρο:

«Ο Τούχελ ζήτησε συγγνώμη στον Σαντιό, γιατί του είχε υποσχεθεί ότι θα έπαιζε στην ομάδα του. Αυτό όμως δεν συνέβη, γιατί είχε άλλες οδηγίες. Η διοίκηση του είπε να μη τον χρησιμοποιεί. Μάλιστα του ξεκαθάρισε ότι η πρώτη επιλογή στα αριστερά είναι ο Γκνάμπρι και όχι αυτός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ