Λειψία: Κοντά στη απόκτηση του Λουκεμπά από την Λυών

Λειψία: Κοντά στη απόκτηση του Λουκεμπά από την Λυών

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Καστελό Λουκεμπά βρίσκεται η Λειψία, με τον παίκτη να βρίσκεται στην Γερμανία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Παίκτης της Λειψίας θα πρέπει να θεωρείται ο Καστελό Λουκεμπά, καθώς αυτό που απομένει για την ανακοίνωση της μεταγραφής είναι ο παίκτης να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο που έχει στα χέρια του από τον γερμανικό σύλλογο.

Η μεταγραφή του 20χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού από την Λυών στην Λειψία, θα κοστίσει στους «ταύρους» 35 εκατομμύρια ευρώ, με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στην Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Χαμός με Τζέιμς, ανατροπή δεδομένων για Ναν! (pic)

Ο Λουκεμπά, αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λειψία, ως το καλοκαίρι του 2028 και προορίζεται από τον Μάρκο Ρόζε ως ο αντικαταστάτης του Γκβάρντιολ, που μετακόμισε στην Μάντσεστερ Σίτι και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Την περασμένη σεζόν ο 20χρονος Λουκεμπά ήταν ανάμεσα στους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της Ligue 1, καταγράφοντας 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Γαλλίας με την Λυών (33 βασικός) και ακόμη 4 στο Coupe de France.

Και παρόλο που οι «λυωνέ» αντιμετώπισαν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα την προηγούμενη σεζόν (τερμάτισαν 7η και έμειναν εκτός Ευρώπης), ο Λουκεμπά ήταν μεταξύ των διακριθέντων, «παρέα» με τον Ράγιαν Τσερκί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ