Ντόρτμουντ – Χαϊντενχάιμ 2-2: Γκέλα ολκής για τους Βεστφαλούς

Ντόρτμουντ – Χαϊντενχάιμ 2-2: Γκέλα ολκής για τους Βεστφαλούς

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 2-0 της Χαϊντενχάιμ, αλλά στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το ίδιο... νόμισμα και υποχρέωσαν τους Βεστφαλούς σε γκέλα.

Απαράδεκτη. Η Ντόρτμουντ έβαλε δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά (7’, 15’) και προηγήθηκε με 2-0 της Χαϊντενχάιμ στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δύο γκολ στο 61’ και στο 82’ και υποχρέωσαν σε γκέλα ολκής την Ντόρτμουντ, στο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες για την 3η αγωνιστική της Bundesliga.

Διαβάστε επίσης: Ο Σολμπάκεν στο «μικροσκόπιο»: Τι θα δώσει τον Ολυμπιακό (vids)

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την νεοφώτιστη Χαϊντενχάιμ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Ντόρτμουντ έχει πέντε πόντους. Μια συγκομιδή που τη φέρνει στην 6η θέση.

Από 2-0…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με το εξαιρετικό γυριστό σουτ του Μπραντ, ενώ στο 15’ έκαναν το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαν. Στο 26’ η Ντόρτμουντ άγγιξε το 3-0, αλλά η προσπάθεια του Ζάμπιτσερ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 38’ ο Βολφ αστόχησε από πλεονεκτική θέση

Σε 2-2!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Στο 61’ ο Ντιντσί με ωραίο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ για το 2-1 και στο 81’ ο Κλάιντιενστ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Στο 90+9’ μάλιστα η Χαϊντενχάιμ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κλάιντιενστ για να κάνει το 3-2.

Οι συνθέσεις:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Μπενσεμπαϊνί, Βολφ, Σλότερμπεργκ, Σούλε, Μπραντ, Τσαν, Ζάμπιτσερ(89’ Μουκοκό), Άλε(78’ Φίλκρουγκ), Αντεγιέμι(64’ Ενμέτσα), Μάλεν

ΧΑΙΝΤΕΝΧΑΙΜ: Μίλερ, Τραορέ, Μάινκα, Σίερσλεμπεν, Τέουρκαουφ, Μαλόνεϊ, Τομάλα(46’ Πιέρινγκερ), Ντιντσί(90’ Πικ), Μπεκ(63’ Ντόβενταμ), Μπέστε, Κλάιντιενστ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ