«Βόμβα» από την Γερμανία για Λημνιό – «Επιστρέφει στην Ελλάδα…»

«Βόμβα» από την Γερμανία για Λημνιό – «Επιστρέφει στην Ελλάδα…»

Ο Δημήτρης Λημνιός δεν υπολογίζεται από τον Στέφαν Μπάουμγκαρτ γι' αυτό και αναμένεται να αποχωρήσει από την Κολωνία, σύμφωνα με την «Βild».

Νέα ποδοσφαιρική «στέγη» καλείται να βρει ο Δημήτρης Λημνιός τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με την «Bild», Κολωνία και Λημνιός βρίσκονται σε συνεχής επικοινωνία εδώ και αρκετό καιρό προκειμένου να λύσουν την συνεργασία τους, αφού ο Έλληνας εξτρέμ δεν υπολογείται από τον τεχνικό των «τράγων», Στέφαν Μπάουμγκαρντ, έχοντας μείνει εκτός αποστολής σε όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στους Σακραμέντο Κινγκς για Βεζένκοφ!

Εκείνο που αυξάνει το ενδιαφέρον στην περίπτωση του Λημνιού είναι πως το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για πιθανή επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με τον Γερμανικό σύλλογο.

Ο Λημνιός παραχωρήθηκε στην Κολωνία το 2020 από τον ΠΑΟΚ έναντι 3.3 εκατομμυρίων ευρώ, πραγματοποιώντας 13 συμμετοχές στην πρώτη του χρονιά στην Γερμανία, ενώ την επόμενη δόθηκε δανεικός στη Τβέντε, έχοντας αρκετά καλές εμφανίσεις (8γκολ/2 ασίστ).

Ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας που τον πήγε πίσω όσον αφορά την καριέρα του στην Κολωνία να είναι ο σοβαρός τραυματισμός του (ρήξη χιαστού) το περσινό καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ