Bundesliga: «Γροθιά αντί για φιλί στον Ρουμπιάλες»

Bundesliga: «Γροθιά αντί για φιλί στον Ρουμπιάλες»

Συμπαράσταση στην Τζένι Ερμόσο έδειξαν σύλλογοι της Bundesliga, μετά το φιλί που της έδωσε ο Λουίς Ρουμπιάλες, παρά την θέλησή της.

Τη στήριξή τους στην Τζένι Ερμόσο εξέφρασαν οι οπαδοί αρκετών ομάδων της Bundesliga, μετά το απρεπές περιστατικό που συνέβη στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα, κατά την τελετή απονομής, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Λουίς Ρουμπιάλες, τη φίλησε στο στόμα, κάτι που συνέβη παρά τη θέλησή της. Εξαιτίας του περιστατικού και με τον Ρουμπιάλες να μην παραιτείτα παρά τις πιέσης που δέχεται από πολλούς, οι οπαδοί των Ντόρτμουντ, Μπάγερν και Φράιμπουργκ σήκωσαν πανό, με τα οποία έδειχναν πως βρίσκονται στο πλευρό της Ερμόσο.

Διαβάστε επίσης: Μπιανκόνε, Κουγιατέ «έτοιμοι» για τον Ολυμπιακό – Η σημείωση για Ντένις

«Σε πιστεύω αδερφή μου! Αλληλεγγύη στην Ερμόσο», ανέγραφε το πανό των Βεστφαλών, ενώ οι Βαυαροί τόνισαν: «Γροθιά αντί για φιλί για τον Ρουμπιάλες και τον Ρουμενίγκε – συγγνώμη, με όλο τον σεβασμό – απολύτως εντάξει».

«Οι σχέσεις εξουσίας έπαιξαν ξανά. Οι γυναίκες κερδίζουν Παγκόσμιο Κύπελλο – τοξική αρρενωπότητα στα χείλη όλων», ήταν το μήνυμα αυτών της Φράιμπουργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ