Αλέ: «Η απώλεια του τίτλου πόνεσε περισσότερο από όταν έμαθα για τον καρκίνο»

Αλέ: «Η απώλεια του τίτλου πόνεσε περισσότερο από όταν έμαθα για τον καρκίνο»

Ο Σεμπαστιάν Αλέ μίλησε για την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος, τονίζοντας πως τον πόνεσε περισσότερο από όταν έμαθε ότι είχε καρκίνο.

Την περσινή σεζόν η Ντόρτμουντ έχασε τον τίτλο της Bundesliga την τελευταία αγωνιστική, βλέποντας την Μπάγερν Μονάχου να την ξεπερνά.

Ο Σεμπαστιάν Αλέ, που πέρασε πολύ δύσκολα καθώς είχε διαγνωστεί με κακοήθη όγκο στα γεννητικά του όργανα, μίλησε στην «Bild» αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τον πόνεσε περισσότερο η απώλεια του πρωταθλήματος παρότι όταν έμαθε για τον καρκίνο.

Οι δηλώσεις του Σεμπαστιάν Αλέ:

«Είναι αλήθεια, ο τίτλος της Bundesliga που χάσαμε με τέτοιο τρόπο με έκανε να πονέσω περισσότερο από αυτό που ένιωσα μετά τη διάγνωση του καρκίνου. Εάν είσαι άρρωστος δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Θα πρέπει να το αποδεχτείς και να πορευτείς με αυτό, όμως εμείς είχαμε τον τίτλο στα χέρια μας, ήταν στο δικό μας χέρι.

Σε μία τέτοια περίπτωση οφείλεις να αποδεχτείς, όσο επώδυνο και αν είναι, ότι διέπραξες λάθη και πήρες λανθασμένες αποφάσεις. Οι χαμένες ευκαιρίες σε τρώνε.

Σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα, αλλά έμαθα επίσης, ειδικά κατά τη διάρκεια της ασθένειας, να μην αφήνω τα αρνητικά πράγματα να με κυριεύουν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ