Αυτός θα είναι ο αντί-Σωκράτης στην Ντόρτμουντ

Αυτός θα είναι ο αντί-Σωκράτης στην Ντόρτμουντ

Οι Βεστφαλοί προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και φαίνεται πως ήδη έχουν καταλήξει στην αντικαταστάτη του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, έφτασε στη Ντόρτμουντ το 2013 και επί μια πενταετία ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο άμυνας των Βεστφαλών, ενώ έφτασε να γίνει και αρχηγός της ομάδας.

Ο κύκλος του 30χρονου πλέον κεντρικού αμυντικού φαίνεται να έχει κλείσει στην κοιλάδα του Ρουρ. Και αυτό γιατί η υπό ανανέωση Άρσεναλ τον έχει στην κορυφή της λίστας της για τους κεντρικούς αμυντικούς και θα δώσει σύμφωνα με τη γερμανική Bild 20 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς για την απόκτησή του.

Ο Λούσιαν Φαβρ όμως, που είναι ο νέος τεχνικός της Ντόρτμουντ, φαίνεται να έχει καταλήξει στον διάδοχο του «Papa».. Αυτός είναι ο 22χρονος Γάλλος στόπερ, Αμπντού Ντιαλό. Ο ύψους 1,88μ. στόπερ αγωνίστηκε βασικός τη χρονιά που μας πέρασε στην Μάιντζ και σε 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είχε 3 γκολ.

Ο Γάλος αποκτήθηκε από την Μάιντζ μόλις το περασμένο καλοκαίρι και αναμένεται να κοστίσει αρκετά χρήματα στους Βεστφαλούς που πάντως θα έχουν να χαλάσουν από τη διαφαινόμενη πώληση του Παπασταθόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ