Καινοτομούν οι Γερμανοί: Εφαρμογή θα δείχνει στους οπαδούς τι βλέπει ο VAR

Καινοτομούν οι Γερμανοί: Εφαρμογή θα δείχνει στους οπαδούς τι βλέπει ο VAR

Ο Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας αποφάσισε να δημιουργήσει μία εφαρμογή από την οποία μπορούν οι φίλαθλοι να βλέπουν ότι βλέπει ο VAR.

Οι Γερμανοί θέλουν να πάνε το VAR σε άλλο επίπεδο!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας θα δημιουργήσει μία εφαρμογή από την οποία οι οπαδοί θα έχουν την ικανότητα να βλέπουν όποια φάση εξετάζεται στο VAR. Πρόκειται για μία κίνηση που δεν έχει γίνει από κάποιον άλλον παγκοσμίως με την Bundesliga να δείχνει τις προθέσεις ώστε ο καθένας να γνωρίζει τι συμβαίνει ασχέτως αν είναι στο γήπεδο ή το παρακολουθεί από την τηλεόραση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει λιγότερη γκρίνια και καχυποψία ως προς τις αποφάσεις των διαιτητών.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα δεν έχουν δοθεί τα χρήματα από την πώληση της Τσέλσι που προορίζονταν για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία

Όπως αναφέρει το «Kicker» η εφαρμογή αναμένεται να είναι διαθέσιμη λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν. Μάλιστα ο πρώην διαιτητής, Γιόχαν Ντρις, σχολίασε την απόφαση αυτή λέγοντας: «Συμφωνούμε ότι μια εφαρμογή μπορεί να είναι ένα εργαλείο για τους θεατές στο γήπεδο. Η λογική της ιδέας έχει ολοκληρωθεί και τώρα είμαστε στη φάση του σχεδιασμού και αναρωτιόμαστε πώς η εφαρμογή θα μπορεί να είναι επιτυχής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ