Ακόμα δεν έχουν δοθεί τα χρήματα από την πώληση της Τσέλσι που προορίζονταν για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία

Ακόμα δεν έχουν δοθεί τα χρήματα από την πώληση της Τσέλσι που προορίζονταν για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία

Τα χρήματα από την πώληση της Τσέλσι που προορίζονταν για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία παραμένουν «παγωμένα», σύμφωνα με το Athletic.

Τα χρήματα από την πώληση της Τσέλσι που ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε πει πως προορίζονταν για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία παραμένουν «παγωμένα» σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, το «Athletic» αποκάλυψε ότι η άδεια που χορηγήθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου που καθορίζει το επόμενο στάδιο αυτής της διαδικασίας έχει προθεσμία έως τις 30 Νοεμβρίου, η οποία παρελθόν είχε παραταθεί και είναι πιθανό να παραταθεί ξανά και σε αυτή την περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Τέτοια ματς μπορείς να τα κλέψεις με μία προσωπική ενέργεια…

Όλα αυτά, διότι ο πρώην ιδιοκτήτης των «μπλε», Ρόμαν Αμπράμοβιτς, έλαβε κυρώσεις από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου τον Μάρτιο του 2022 για διασυνδέσεις με τη ρωσική κυβέρνηση και αναγκάστηκε να πουλήσει τον σύλλογο της Premier League, με τα χρήματα να προορίζονταν για να βοηθηθούν τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία, όπως είχε πει ο ίδιος.

«Τα έσοδα από την πώληση της Chelsea FC δεσμεύονται σε τραπεζικό λογαριασμό του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες ιδρύουν ένα ίδρυμα για τη διαχείριση και τη διανομή των χρημάτων», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Γραφείου Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης, το οποίο επέβαλε κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς πέρυσι. «Θα χρειαστεί στη συνέχεια να υποβληθεί αίτηση άδειας για να μεταφερθούν τα κεφάλαια στο ίδρυμα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ