Κι όμως: Η μεγάλη αποκάλυψη της Bundesliga έχει μόλις 18 εκατομμύρια ρήτρα (vid)

Κι όμως: Η μεγάλη αποκάλυψη της Bundesliga έχει μόλις 18 εκατομμύρια ρήτρα (vid)

Ένας παίκτης έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του από τις τρομερές του εμφανίσεις στην Bundesliga έχει ρήτρα αγοράς λιγότερη από 20 εκατομμύρια ευρώ!

Μικρός «σεισμός» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στο μεταγραφικό κομμάτι είτε του Ιανουαρίου, είτε του επόμενου καλοκαιριού.

Και αυτό διότι αν πρέπει να διαλέξουμε έναν παίκτη από το πρωτάθλημα της Bundesliga, αυτός θα ήταν σίγουρα ο Σερού Γκιρασί, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Στουτγκάρδης και έχει ξεκινήσει ονειρεμένα τη σεζόν.

Ο 27χρονος Γάλλος με καταγωγή από την Γουινέα διεκδικεί με κάθε δικαίωμα τον όρο της αποκάλυψης του γερμανικού πρωταθλήματος και ίσως και ολόκληρης της Ευρώπης.

Τη φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει μυθικά! Έχει παίξει σε συνολικά 9 αγωνιστικές με τη φανέλα της Στουτγκάρδης και έχει πετύχει 15 γκολ (!!) συμπεριλαμβανομένων και τριών χατ – τρικ κόντρα σε Μάιντς και Βόλφσμπουργκ.

Το σημαντικό για τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ που αργά ή γρήγορα θα ενδιαφερθούν, είναι η τιμή του και την προσέγγιση που θα έχει ο σύλλογος στον οποίο και ανήκει.

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του είναι μόλις 18 εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκάλυψε το Sky Germany, κάτι που ενδιαφέρει τη μισή Ευρώπη.

Ειδικά αν προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε με τα ποσά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, η περίπτωση του Γκιρασί αποτελεί… δώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ