Σαρωτική η Μπάγερν με ρέκορντμαν Κέιν (4-2) – Χάνει την επαφή με την κορυφή η Ντόρτμουντ (2-1)

Σαρωτική η Μπάγερν με ρέκορντμαν Κέιν (4-2) – Χάνει την επαφή με την κορυφή η Ντόρτμουντ (2-1)

Με τον συνήθη... ύποπτο Χάρι Κέιν να σημειώνει δύο γκολ καταρρίπτοντας ακόμη ένα ρεκόρ, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 4-2 επί της νεοφώτιστης Χάιντενχαϊμ. Ακόμη μια ήττα για την Ντόρτμουντ αυτή την φορά στην έδρα της Στουτγκάρδης (2-1), μένοντας έτσι στο -8 από την κορυφή.

Χάρι Κέιν εσύ σούπερ σταρ…

Με τον Άγγλο «Killer» να σημειώνει ακόμη δύο γκολ και να γίνεται ο πρώτος στην ιστορία της Bundesliga που φτάνει τα 17 γκολ σε 11 αναμετρήσεις, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 4-2 της Χάιντενχαϊμ, ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή, έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο.

Με τον Χάρι Κέιν να σημειώνει δύο γκολ στο πρώτο μέρος (14′, 44′) οι Βαυαροί πήγαν στην ανάπαυλα όντας μπροστά στο σκορ δείχνοντας πως θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση στην επανάληψη φέρνοντας το ματς στα ίσα με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (67′, 70′).

Διαβάστε επίσης: Από τον Ολυμπιακό στην… αγκαλιά του Μέσι!

Ο Ραφαέλ Γκερέιρο στην επιστροφή του στη δράση έπειτα από τραυματισμό έκανε το 3-2 στο 72′ με τον Ερίκ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ να διαμορφώνει το τελικό σκορ 4-2 δέκα λεπτά αργότερα.

Παραπαίει η Ντόρτμουντ 

Από εκεί και πέρα η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπορούσια προηγήθηκε μάλιστα με τον Φίλκρουγκ (36′), αλλά οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και πήραν τη μεγάλη νίκη με τα τέρματα των Ουντάβ (42′) και Γκιρασί με πέναλτι στο 83ο λεπτό.

Tα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ 4-0

Μπάγερν – Χάιντενχαϊμ 4-2

Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 1-1

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ 2-1

Ντάρμστατ – Μάιντς 0-0

11/11 19:30 Μπόχουμ – Κολωνία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ