Στουτγάρδη – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1: Δεύτερη σερί «γκέλα» για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο

Στουτγάρδη – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1: Δεύτερη σερί «γκέλα» για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο

Σε μία ματσάρα με περισσότερες από 40 τελικές Στουτγάρδη και Μπάγερ Λεβερκούζεν έμειναν στο 1-1, με τη Μπάγερν να καραδοκεί...

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο εκπλήξεις της φετινής Bundesliga, Στουτγάρδη και Μπάγερ Λεβερκούζεν έμειναν στο 1-1, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να διατηρείται στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Με το βαθμό της ισοπαλίας καμία από τις δύο ομάδες δεν έμεινε ικανοποιημένη, με τη Λεβερκούζεν στο +4 από τη Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή της Bundesliga, αλλά με παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Στουτγάρδη έμεινε στο -5 από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Απίθανη πρόκληση από την Κροατία: Υποδέχθηκαν τους Κροάτες αποφυλακισθέντες με καπνογόνα (pic)

Οι γηπεδούχοι ήταν εκπληκτικοί στο πρώτο ημίχρονο, έφτασαν το εξωφρενικό νούμερο των 2.96xgoals και τελικά προηγήθηκαν με τον Φίριχ στο 40ο λεπτό για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά της Λεβερκούζεν να απειλήσει, ισοφάρισε γρήγορα, με τον Βίρτς να κάνει το 1-1 στο 47′, όμως στο παιχνίδι δεν σημειώθηκε άλλο γκολ, παρά τις 42 τελικές των δύο ομάδων και τα 6.32 συνολικά xgoals.

Με την ισοπαλία η Λεβερκούζεν έφτασε τους 36 βαθμούς μετά από 14 αγωνιστικές (δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το 1-1 με την Ντόρτμουντ) και η Στουγάρδη βρίσκεται πλέον στην 3η θέση με 31 βαθμούς. Κερδισμένη παρά την χθεσινή 5άρα από την Άιντραχτ η Μπάγερν Μονάχου που με παιχνίδι λιγότερο έχει τη δυνατότητα να μειώσει στον πόντο από την κορυφή.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Νίμπελ, Φάγκνομαν (86′ Ρουό), Άντον, Ζαγκαντού, Μίτελστετ (77′ Στεργίου), Μιγιότ (66′ Σιλάς), Στίλερ, Καραζόρ, Φίριχ (77′ Λέβελινγκ), Ουντάβ (85′ Τζέονγκ), Γκιρασί

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Κοσουνού, Τα, Ταπσομπά, Φρίμπονγκ, Τζάκα, Παλάσιος (85′ Ινκαπιέ), Γκριμάλντο, Αντλί (66′ Χόφμαν), Μπόνιφεϊς (73′ Σικ), Βιρτς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ