Μπάγερν Μονάχου: Στο στόχαστρο των Βαυαρών ο Έρικ Ντάιερ

Μπάγερν Μονάχου: Στο στόχαστρο των Βαυαρών ο Έρικ Ντάιερ

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνεται για να ενισχυθεί στα μετόπισθεν, με τους Πρωταθλητές Γερμανίας να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Έρικ Ντάιερ από την Τότεναμ

Την ίδια ώρα που τα γερμανικά μέσα αναφέρουν ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να πληρώσει 70 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αγοράσει τον Ρόναλντ Αραούχο από την Μπαρτσελόνα, πληροφορίες από την Αγγλία λένε ότι οι Βαυαροί έχουν στο βάλει στο στόχαστρό τους έναν αμυντικό της Τότεναμ προκειμένου να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή.

Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Έρικ Ντάιερ, τον οποίο θα ήθελε πολύ στην γερμανική ομάδα ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός προπονητής επιθυμούσε η μεταγραφή του Άγγλου αμυντικού να γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού οι Πρωταθλητές Γερμανίας προχώρησαν στην αγορά του Κιμ Μιν-Τζάε από την Νάπολι. Ο Νοτιοκορεάτης αμυντικός θα λείψει, όμως, όλον τον Ιανουάριο καθώς θα συμμετάσχει με την πατρίδα του στο Ασιατικό Κύπελλο κι έτσι η Μπάγερν θα προχωρήσει σε μία προσθήκη για καλύψει το κενό του.

Διαβάστε επίσης: Υπάρχει play με το όνομα «Σπανούλης»; Κι όμως, υπάρχει! (vid)

Σύμφωνα, με σημερινά δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο 29χρονος άσος έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν στους προσωπικούς όρους της συμφωνίας, όμως για την ώρα υπάρχει διαφορά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου, με τον ποδοσφαιριστή των «Σπερς» να ζητάει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ο Ντάιερ την φετινή σεζόν δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου και θα ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής και να πάει με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας στο EURO το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας. Φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 παιχνίδια με την Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ