Μπάγερν Μονάχου – Χοφενχάιμ 3-0: Σούπερ Μουσιάλα και ποδαρικό με το δεξί

Μπάγερν Μονάχου – Χοφενχάιμ 3-0: Σούπερ Μουσιάλα και ποδαρικό με το δεξί

Με τον Τζαμάλ Μουσιάλα να σκοράρει δύο γκολ, η Μπάγερν επικράτησε της Χοφενχάιμ με 3-0 – Ο Κέιν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Με πρωταγωνιστή τον Τζαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Χοφενχάιμ με 3-0 για την 17η αγωνιστική της Bundesliga και μείωσε στον πόντο (42 έναντι 41) τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ με καταπληκτικό πλασέ του Μουσιάλα από πλάγια θέση. Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κράμαριτς, αλλά ο Νόιερ μπλόκαρε. Τρία λεπτά αργότερα ο Ουπαμεκανό έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η προσπάθειά του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπάουμαν.

Διαβάστε επίσης: «Θηρίο» Αλ Μουσράτι για τον Ολυμπιακό – Η σχέση με τον Καρβαλιάλ, τα πρόσωπα -κλειδί και οι τρελές απαιτήσεις της Μπράγκα

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν πίεσε και στο 70’ έκανε το 2-0, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του  Τζαμάλ Μουσιάλα. Μετά από πάσα του Σανέ, ο Μουσιάλα εκτέλεσε τον Μπάουμαν από το ύψος του πέναλτι και διπλασίασε τα τέρματα για τους Βαυαρούς.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κέιν στο 90’. Ο Γκορέτσκα με ωραία κάθετη βρήκε τον Άγγλο επιθετικό και αυτός σαν σε προπόνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Βαυαρών.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντέιβις, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό, Λάιμερ(77’ Πάβλοβιτς), Κίμιχ, Γκερέιρο(77’ Γκορέτσκα), Μουσιάλα(87’ Τσούπο-Μοτίνγκ), Μίλερ(72’ Τελ), Σανέ(72’ Κομάν), Κέιν

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Κάμπακ, Ενσόκι, Γκρίλιτς, Σταχ, Μπίλτερ(79’ Σκοβ), Πρόμελ, Καντεράμπεκ, Κράμαριτς(79’ Τοχούμτσου), Μπάιερ(84’ Μπέκερ), Βέγκχορστ(79’ Μπεμπού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ