Ντόρτμουντ – Μπόχουμ 3-1: Ο Φίλγκρουγκ έδωσε τη λύση στους Βεστφαλούς

Ντόρτμουντ – Μπόχουμ 3-1: Ο Φίλγκρουγκ έδωσε τη λύση στους Βεστφαλούς

Με ηγέτη και σκόρερ τον Νίκλας Φίλκρουγκ, που πέτυχε χατ τρικ, η Ντόρτμουντ νίκησε δύσκολα την Μπόχουμ με 3-1, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με ηγέτη και σκόρερ τον Νίκλας Φίλκρουγκ, που πέτυχε χατ τρικ, η Ντόρτμουντ νίκησε δύσκολα την Μπόχουμ με 3-1, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Μπορούσια προηγήθηκε με το πέναλτι του Φίλγκρουγκ μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά η Μπόχουμ κατάφερε να ισοφαρίσει με το αυτογκόλ του Σλότερμπεργκ στο τελευταίο λεπτό του Α’ μέρους. Ο Φίλγκρουγκ όμως βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 72′ και στις καθυστερήσεις πάλι από το σημείο του πέναλτι, για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μασούρας και τώρα… Λεωφόρος

Νωρίτερα, βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Ουνιόν, καθώς νίκησε δύσκολα στο Βερολίνο την -ουραγό της βαθμολογίας- Ντάρμσταντ με 1-0 και συνεχίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την προσπάθεια της ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χόλερμπαχ στο 62ο λεπτό.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ:
Μέγιερ, Μενιέ, Ζίλε, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Ζάμπιτσερ, Οζτσάν, Φίλκρουγκ, Μάλεν (71’ Μπινό Γκιτένς), Σάντσο (83’ Χούμελς), Μουκοκό (66’ Ρέινα)

ΜΠΟΧΟΥΜ: Ρίμαν, Όρντετς, Βίτεκ, Όερμαν (68’ Γκαμπόα), Λοσίγια (80’ Πατσιέντσια), Στέγκερ, Μπέρο, Μάσοβιτς, Οστερχάγκε, Αντβί Αντζέι (78’ Κβάρτενγκ), Μπροσίνσκι (80’ Χόφμαν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ