Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 3-0: Ο Μάλεν «καθάρισε» για τους Βεστφαλούς

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 3-0: Ο Μάλεν «καθάρισε» για τους Βεστφαλούς

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάλεν που πέτυχε δύο γκολ, η Ντόρτμουντ νίκησε εύκολα με 3-0 τη Φράιμπουργκ και εδραιώθηκε στην τετράδα της Bundesliga.

Εύκολο βράδυ είχε η Ντόρτμουντ στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga καθώς επικράτησε με 3-0 της Φράιμπουργκ και εδραιώθηκε στην τετράδα του πρωταθλήματος. Ο Μάλεν με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά έστρωσε τον δρόμο στους Βεστφαλούς, με τον Φούλκρουγκ στο τέλος να βάζει το… κερασάκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διεκόπη για αρκετά λεπτά στο πρώτο μέρος όταν οι οπαδοί πέταξαν σοκολατένια κέρματα και μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη θετική ψήφο των γερμανικών ομάδων για την είσοδο ιδιωτών επενδυτών στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Φενέρ 74-63 : Την «πάτησε» και μπήκε στην τετράδα

Στο 16′ από ασίστ του Φούλκρουγκ ο Μάλεν με τρομερό σουτ έκανε το 1-0 και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων η Ντόρτμουντ έκανε το 2-0 και πάλι με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι, είχαν ευκαιρίες για τρίτο γκολ και το βρήκαν τελικά με τον δημιουργό των δύο πρώτων, Φούλκρουγκ, να γράφει στο 87′ το τελικό 3-0 με κεφαλιά από σέντρα του Μπραντ.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Ζίλε, Ριέρσον (79’ Βολφ), Σλότερμπεκ, Μάατσεν (88’ Μόρεϊ), Ρόις (88’ Σάντσο), Ζάμπιτσερ, Τσαν (88’ Χούμελς), Μπινό Γκίτενς (66’ Μπραντ), Μάλεν, Φουλκρουγκ.

Φράιμπουργκ: Ατουμπολού, Γκούλντε (23’ Ατ,Σάλαϊ), Κίμπλερ, Σιλντιγιά, Μακενγκό (80’ Γκίντερ), Χέφλερ, Γκρίφο (59’ Βαϊσχάουπτ), Εγκεστάιν, Σάλαϊ (79’ Φίλιπ), Γκρέγκοριτς (59’ Ντόαν), Χέλερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ