Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 2-1: Ευτυχώς που υπάρχει και ο Κέιν

Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 2-1: Ευτυχώς που υπάρχει και ο Κέιν

Ο Κέιν έβαλε δύο γκολ κι έδωσε ζωή στην Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε με 2-1 της Λειψίας και άφησε πίσω της τις τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Champions League.

Μετά από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Champions League η Μπάγερν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το 2-1 επί της Λειψίας για την 23η αγωνιστική της Bundesliga. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κέιν που πέτυχε και τα δύο γκολ, με το δεύτερο να είναι στις καθυστερήσεις και να φέρνει τους Βαυαρούς στο -8 από τη Λεβερκούζεν.

Το ματς ήταν ανοιχτό στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους μέχρι το 56′ που από κάθετη του Μουσιάλα ο Κέιν με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 70′ ο Όλμο έστρωσε για τον Σέσκο που με πλασέ έκανε το 1-1. Η λύτρωση για την Μπάγερν ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Τσούπο-Μοτίνγκ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Κέιν έγραψε το 2-1.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Βόκολο: «Ο Τσιλούλης δεν έπαιξε γιατί έχει υπογράψει στην ΑΕΚ»

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Γκερέιρο, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Πάβλοβιτς (81’ Κιμ), Μίλερ (64’ Λάιμερ), Σανέ (64’ Τελ), Μουσιάλα (84’ Τσούπο Μοτίνγκ), Κέιν.

Λειψία: Μπλάσβιχ, Ορμπάν, Ράουμ, Χένρικς, Σιμακάν, Σλάγκερ, Όλμο, Αϊνταρά (73’ Καμπλ), Σίμονς (87’ Ελμάς), Οπεντά (73’ Πόουλσεν), Σέσκο (90+3’ Μπαουμγκάρντερ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ