Επιχείρηση-εκκαθάριση στην Μπάγερν: Εφτά παίχτες στην «μαυρη λίστα»

Επιχείρηση-εκκαθάριση στην Μπάγερν: Εφτά παίχτες στην «μαυρη λίστα»

Σύμφωνα με το Kicker, η Μπάγερν Μονάχου θέλει να ξεφορτωθεί εφτά παίχτες από ντο ρόστερ της προκειμένου να κάνει μια ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό της

Ολικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ της για την επόμενη σεζόν ετοιμάζει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει δημιουργήσει μια «μαύρη λίστα» με τους υποψήφιους για αποχώρηση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το γερμανικό Kicker, εφτά παιχτές δεν υπολογίζονται από τους Βαυαρούς εν όψει της νέας σεζόν, με τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου Μαξ Έμπερλ, να καλείται να βρει λύση για την αποδέσμευσή τους.

Διαβάστε επίσης: «Χρυσό Παπούτσι»: Ξεφεύγει ο Κέιν, 2ος ο Μαρτίνες, ο Παυλίδης υποχώρησε 12ος

Οι πρώτοι δύο παίκτες που θα αποχωρήσουν από τον γερμανικό σύλλογο, είναι ο δεξιός μπακ Μπούνα Σαρ, ο οποίος δεν κατάφερε να γίνει αξιόμαχο μέλος του ροτέισον , και ο επιθετικός Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ , ο οποίος ήταν πάντα αναπληρωματικός, αν και είχε καλές στιγμές στην τετραετή παρουσία του στην Μπάγερν. Αμφότεροι μένουν ελέυθεροι το καλοκαίρι και τα συμβόλαιά τους δεν θα ανανεωθούν.

Ο Έρικ Ντάιερ, ο οποίος ήρθε στο Μόναχο ως δανεικός τον Ιανουάριο, δεν θα παραμείνει στην Μπάγερν αφού η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να τον αγοράσει.

Οι Αλφόνσο Ντέιβις και Τζόσουα Κίμιχ είναι προς παραχώρηση με αρκετές ευρωπαϊκες ομάδες να έχουν δείξει το ενδιαφέρον την απόκτησή τους. Τέλος, Ματάις ντε Λιχν και Νουσαί Μαζραουί δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους, ενώ οι ίδιοι δεν είναι ευχαριστημένοι από τον σύλλογο και θα ψάξουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ