Κουτίνιο: «Δεν μετάνιωσα που άφησα την Λίβερπουλ για να πάω στην Μπαρτσελόνα»

Κουτίνιο: «Δεν μετάνιωσα που άφησα την Λίβερπουλ για να πάω στην Μπαρτσελόνα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε καταλανική ιστοσελίδα, ο Φελίπε Κουτίνιο ανέφερε ότι δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του να αφήσει την Λίβερπουλ για να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα το 2018

Ο Φελίπε Κουτίνιο αποτέλεσε μία από τις πιο δαπανηρές μεταγρφές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να πληρώνουν 150 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2018.

Παρά της αρχικές προσδοκίες, όμως, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ποτέ δεν απέδειξε την αξία του. Σ εσυνέντευξη που παραχώρησε, ωστόσο, στην Καταλανική Sport o Kουτίνιο ανέφερε ότι δεν έχει μετανιώσει για το γεγονός ότι άφησε τους Ρεντς για να ενταχθεί στους μπλαουγκράνα, παρά το γεγονός ότι έκτοτε η καριέρα του πήρε… την κατιούσα, τονίζοντας ότι αποτελούσε όνειρο για εκείνον να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Τα παιχνίδια του Conference άλλαξαν τις ώρες στην Euroleague: Αυτά ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για Βίρτους και Παναθηναϊκό

«Δεν μετανιώνω που άφησα τη Λίβερπουλ για να πάω στην Μπαρτσελόνα. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενα, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα παραδεχθώ ότι έπρεπε να προσφέρω περισσότερα στο γήπεδο. Δοκίμασα τα πάντα και πάντα ήμουν σωστός επαγγελματίας. Ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω για την Μπαρτσελόνα, για αυτό πήγα και το απόλαυσα. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους, κατέκτησα τίτλους και η παραμονή μου στην Μπαρτσελόνα θα είναι η ιστορία της ζωής μου», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα άλλαζε κάτι από τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, απαντώντας:

«Δεν θα άλλαζα τίποτα. Το να γυρίσεις τον χρόνο πίσω είναι αδύνατο, αλλά όπως είπα, δεν μετανιώνω. Πάντα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έδινα τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις. Αν τα πράγματα πάνε καλά εντάξει, αν όχι, χρειάζεται υπομονή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ