Κολωνία – Λεβερκούζεν 0-2: Καλπάζουν οι «ασπιρίνες»…

Κολωνία – Λεβερκούζεν 0-2: Καλπάζουν οι «ασπιρίνες»…

Η ασταμάτητη Λεβερκούζεν πέρασε με 2-0 από την έδρα της Κολωνίας, εκτόξευσε ξανά τη διαφορά από την Μπάγερν στους δέκα βαθμούς και μετράει αντίστροφα για την κατάκτηση του τίτλου.

Το τρένο της Λεβερκούζεν πέρασε και από την Κολωνία! Η ομάδα του Τσάβι Αλόνσο εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Τίλμαν από το 14′ και έφτασε σε μία εύκολη νίκη με 2-0 για την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Στο +10 από την Μπάγερν και πάλι οι «ασπιρίνες» που έκαναν ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο.

Αυτή ήταν η 50ή συμμετοχή του Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Λεβερκούζεν (ανέλαβε στις 5/10/2022) και συνοδεύτηκε από την 30ή νίκη της Μπάγερ από την έναρξη της περιόδου, 20ή στο πρωτάθλημα και πλέον οι «ασπιρίνες» διεύρυναν το αήττητο σερί τους στην τρέχουσα περίοδο σε 33 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (20-4-0 στο πρωτάθλημα).

Διαβάστε επίσης: Είπε και έδειξε πολλά ο Μεντιλίμπαρ

Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους από το 14′ όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τίλμαν για μαρκάρισμα με τις τάπες στον Τζάκα. Η Λεβερκούζεν στη συνέχεια έβαλε μέσα στην περιοχή τους τους γηπεδούχους και στο 38′ ήρθε το 0-1 με γκολ του Φρίμπονγκ από ασίστ του Σικ.

Η Κολωνία είχε την στιγμή της στο 50′ όταν ο Ανταμιάν σημάδεψε δοκάρι και στο 73′ έγινε και το 0-2. Ο Αντλί βρήκε τον Γκριμάλδο και εκείνος τελείωσε τη φάση κλειδώνοντας τη νίκη της ομάδας του.

Κολωνία: Σβάμπε, Κάρστενσεν, Χούμπερς, Σαμπότ, Φινκγκράφε, Αλιντού (82′ Τίγκες), Μάρτελ (83′ Σμιτς), Λιούμπιτσιτς, Μάινα (83′ Χουσεΐνμπασιτς), Ανταμιάν (65′ Ντιέλ, 69′ Πακαράδα), Τίλμαν

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Στάνισιτς, Τα, Χινκαπίε (79′ Ταπσόμπα), Φρίμπονγκ (46′ Τέλα), Τζάκα (82′ Παλάσιος), Άντριχ, Γκριμάλδο, Χόφμαν (65′ Αντλί), Βιρτς, Σικ (65′ Ιγκλέσιας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ