Ο Τούχελ κινδυνεύει με άμεση απόλυση αν η Μπάγερν αποκλειστεί από το Champions League

Ο Τούχελ κινδυνεύει με άμεση απόλυση αν η Μπάγερν αποκλειστεί από το Champions League

Ο Τόμας Τούχελ είναι πιθανό να αποχωρήσει άμεσα από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου σε περίπτωση που οι Βαυαροί αποκλειστούν πρόωρα από το Champions League

Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση τους συνεργασίας της φαίνεται πως βρίσκονται Μπάγερν Μονάχου και Τόμας Τούχελ, καθώς η χθεσινή ισοπαλία με την Φράιμπουργκ βάρυνε κι άλλο το κλίμα για τον Γερμανό προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτος ο Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.22μ από το πρώτο άλμα στο Παγκόσμιο! (vid)

Ούτως η άλλως, οι δυο πλευρές έχουν επικοινωνήσει τις προθέσεις τους να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά το φινάλε της σεζόν, όμως το Champions League μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports Germany» σε περίπτωση που οι Βαυαροί δεν καταφέρουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στη Λάτσιο (1-0) και αποκλειστούν από τη φάση των «16» της διοργάνωσης, τότε ο Τούχελ πιθανότατα θα χαιρετήσει άμεσα.

Εφόσον οι Βαυαροί κάνουν την ανατροπή απέναντι στους Λατσιάλι και προκριθούν στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τότε ο Τούχελ θα παραμείνει στο τιμόνι μέχρι το καλοκαίρι, ακόμα κι αν ο γερμανικός σύλλογος δεν κατακτήσει τον θεσμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ