Sky Sports: «Ο Τσάμπι Αλόνσο επιλέγει την Μπάγερν και όχι την Λίβερπουλ»

Sky Sports: «Ο Τσάμπι Αλόνσο επιλέγει την Μπάγερν και όχι την Λίβερπουλ»

Σύμφωνα με το Sky Sports Germany, ο Τσάμπι Αλόνσο φαίνεται να προτιμάει την Μπάγερν Μονάχου και όχι την Λίβερπουλ, ως επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα

Ο Τσάμπι Αλόνσο αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της προπονητικής και ήδη «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου  «κοντράρονται» για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Και πως να μην γίνει αυτό άλλωστε, αφού ο Βάσκος τα πηγαίνει περίφημα με την Λεβερκούζεν, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα στο +10 από την δεύτερη Μπάγερν.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο διαιτητής στο Ολυμπιακός – Μακάμπι

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Αλόνσο βρίσκεται στα ραντάρ των Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου καθώς οι δύο σύλλογοι ψάχνουν τον επόμενο προπονητή τους, καθώς οι Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Τούχελ, αντίστοιχα, θα αποτελέσουν παρελθόν.

Η νέα εξέλιξη που έρχεται να προστεθεί στα τωρινά δεδομένα είναι σύμφωνα με το Sky Sports Germany, ότι ο 42χρόνος τεχνικός φαίνεται να προτιμάει τους Βαυαρούς και όχι τους Ρεντς, ως την επόμενη ομάδα που θέλει να εργαστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η Μπάγερν έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αλόνσο προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

«Η διοίκηση της Μπάγερν έχει την πληροφορία πως αν φύγει από τη Λεβερκούζεν θα πάει στην Μπάγερν κι όχι στη Λίβερπουλ», ανέφερε ο δημοσιογράφος του Sky Sports, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ