Στουτγκάρδη – Ουνιόν Βερολίνου 2-0: Καλπάζει και απειλεί την Μπάγερν…

Στουτγκάρδη – Ουνιόν Βερολίνου 2-0: Καλπάζει και απειλεί την Μπάγερν…

Έκτη νίκη στα επτά τελευταία ματς για την Στουτγκάρδη που επικράτησε με 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου και πλησίασε στον πόντο από την Μπάγερν.

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά η Στουτγκάρδη. Για την 25η αγωνιστική της Bundesliga οι Σουηβοί επικράτησαν με 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου, έφτασαν τις έξι νίκες στα επτά τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα και πλησίασαν στον ένα πόντο από την Μπάγερν η οποία έχει βέβαια ματς λιγότερο.

Ο Γκιρασί στο 19′ με ωραίο διαγώνιο πλασέ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με 1-0, αλλά το τρίποντο «κλείδωσε» στο δεύτερο μέρος. Αρχικά ο Φούριχ με πλασέ έκανε το 2-0 στο 65′ και τέσσερα λεπτά μετά η Ουνιόν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σάφερ, με την Στουτγκάρδη να φτάνει πολύ εύκολα στη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 85-67: Έβγαλε την υποχρέωση πριν το ΣΕΦ

Στουτγκάρδη: Νίμπελ, Στένζελ(60’ Λέβελινγκ), Ρουάλτ(46’ Αντόν), Ίτο, Μίτελσταντ, Στίλερ(82’ Νταχούντ), Καραζόρ, Βάγκνομαν, Μιγιότ(60’ Ουντάβ), Φούριχ(82’ Γιονγκ), Γκιρασί

Ουνιόν Βερολίνου: Ρένοβ, Ντοέκχι, Βογκτ, Λέιτε(82’ Ρουσιγιόν), Γιουράνοβιτς, Γκέσενς(82’ Μπεντία), Σάφερ, Τουσάρ, Κεντίρα(66’ Κραλ), Φέρτεσεν(66’ Χόλερμπαχ), Φόλαντ(72’ Άαρονσον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ