«Ο Τούχελ θέλει να γυρίσει στην Αγγλία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Ο Τούχελ θέλει να γυρίσει στην Αγγλία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Την επιθυμία του Τόμας Τούχελ να γυρίσει στην Αγγλία και να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκαλύπτει το «Sky Germany».

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να προβληματίζει αγωνιστικά και να «πετάει» βαθμούς στη φετινή Bundesliga, προσφέροντας μεγάλη ικανοποίηση στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία έχει πλέον αποσπαστεί με 10 βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι αγκαλιά με τον τίτλο.

Η γκρίνια για τον Τόμας Τούχελ έχει φουντώσει και έχει ανακοινωθεί πως στο τέλος της σεζόν θα φύγει από τη Βαυαρία, όπως επιβεβαίωσε και η διοίκηση της πρωταθλήτριας της Γερμανίας. Ο 50χρονος κόουτς, σύμφωνα με το «Sky Germany» θέλει το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Αγγλία, από την οποία έφυγε όταν απολύθηκε από την Τσέλσι το Σεπτέμβριο του 2022.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Μεντιλίμπαρ, η άφιξη του Ιμπάνιεθ, η συνάντηση, το μέλλον και τα play offs

Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Γερμανός κόουτς θα ήθελε να καθήσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Ερικ Τεν Χαγκ, δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» και τη νέα σεζόν, καθώς ο νέος συνιδιοκτήτης των «κόκκινων διαβόλων», Τζιμ Ράτκλιφ, δεν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός προσελήφθη το 2022 και οδήγησε τη Γιουνάιτεντ στην τρίτη θέση της Premier League καθώς και στον τίτλο του League Cup στην πρώτη του σεζόν, αλλά η τρέχουσα πορεία της ομάδας είναι λιγότερο πειστική και ο Τούχελ ενδιαφέρεται να πάρει τη θέση του το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ