Βέρντερ Βρέμης-Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-2: «Καθάρισε» από το πρώτο μέρος και ανέβηκε στην τετράδα

Βέρντερ Βρέμης-Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-2: «Καθάρισε» από το πρώτο μέρος και ανέβηκε στην τετράδα

Η Ντόρτμουντ «πέρασε» από την Βρέμη επικρατώντας με 2-1 της Βέρντερ, χάρις στα γκολ των Σάντσο και Μάλεν, και ανέβηκε ξανά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Βέρντερ στην Βρέμη, για την 25η αγωνιστική της Bundesliga, και ανέβηκε ξανά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας την Λειψία.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους Βεστφαλούς, που άνοιξαν το σκορ με τον Μάλεν στο 21ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σάντσο στο 37’.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Νέο αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ με τη Σταυρούλα – Χαμός με τις… καμπύλες της!

Τα πράγματα ωστόσο χάλασαν για την ομάδα του Τέρζιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Ζάμπιτσερ δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους.

Εκείνοι κατόρθωσαν να μπουν ξανά στο ματς με γκολ του Ενζινμά στο 70’, όμως δεν μπόρεσαν το κάτι παραπάνω κι έτσι δεν απέφυγαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα – μένοντας έτσι στο -3 από τις θέσεις της Ευρώπης.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Τσέτερερ, Γιουνγκ, Σταρκ (83’ Αλβέρο), Στάγκε (65’ Κοβνάτσκι), Λίνεν, Νάινμα, Σμιντ (84’ Βολτεμάντε), Αγκού (79’ Μπιτενκούρ), Μαλατίνι (65’ Βελίκοβιτσ), Ντουκς, Βάιζερ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Σλότερμπεκ, Ζίλε, Μάατσεν (84’ Μπενσεμπαϊνί), Τσαν, Ριέρσον, Ζάμπιτσερ, Μπραντ (65’ Αντεγέμι), Σάντσο (74’ Ενμετσά), Μάλεν (46’ Χούμελς), Φίλκρουγκ (65’ Εζτσάν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ